Λόγω της πανδημίας θα κλείσουμε την Τετάρτη 18/03/2020 και δεν θα δεχόμαστε επισκέπτες για παραλαβή από το χώρο μας. Θα μπορούμε να κάνουμε μόνο αποστολή των παραγγελιών με courier για να παραλάβετε στο χώρο σας.
Η οδηγία αφορά το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων και έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι για 2 εβδομάδες. Μπορείτε να κάνετε κανονικά ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες. Για οτιδήποτε χρειαστείτε στείλτε μας email στο info@stechi.gr, για θέματα που αφορούν παραγγελίες στο eorders@stechi.gr, για θέματα που αφορούν service στο service@stechi.gr, και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Τρόποι αποστολής

Η Stechi.gr σας παρέχει την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα 
μέσα σε 24-48 ώρες για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα διαθεσιμότητας.

Οι παραδόσεις της εταιρίας μας γίνονται με εταιρία courier (ACS) και σε σπάνιες περιπτώσεις με δικά μας μεταφορικά μέσα για τις αποστολές εντός Αθηνών.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές θα γίνονται με courier ή με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών για τα ογκώδη αντικείμενα.

Χρεώσεις:

Αποστολές στην Αθήνα (Εντός πόλης)
Για αγορές προϊόντων αξίας 600€ και άνω (και για βάρος/όγκο μικρότερο από 8kgr) η αποστολή γίνεται δωρεάν.
Για αγορές προϊόντων αξίας μικρότερης των 600€ , η αποστολή χρεώνεται με ελάχιστα μεταφορικά 4,5 € και αυξάνονται ανάλογα το βάρος ή τον όγκο.
H αποστολή προϊόντων για παραλαβή από εσάς το Σάββατο επιβαρύνεται με 2,50 € επιπλέον και πρέπει να το ζητήσετε.

Υπόλοιπη Ελλάδα:
0-2Kgr χρέωση 5,5€ και 1,20€ (1,30 για τα νησιά) για κάθε επιπλέον κιλό.
Εάν επιθυμείτε παραλαβή το Σάββατο υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,50€ και πρέπει να το ζητήσετε.

Για αποστολές στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα όπου το κόστος των μεταφορικών ξεπερνάει τα 20€, ενδέχεται να σας ζητηθεί η κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας μαζί με τα μεταφορικά.

Πολλά προιόντα μας μπορεί να είναι σε προσφορά για δωρεάν μεταφορικά ανεξάρτητα από τους πιο πάνω κανόνες.
Loading...