Menu
Καλάθι

Σχετικά με εμάς

Η Ιστορία μας

Η ατομική εταιρία Αντωνοπούλου Αφροδίτη με ΑΦΜ 049340644 ξεκίνησε τη λειτουργία της στη διεύθυνση Πύργου 2 Ηλιούπολη στις 17/10/2012 με το διακριτικό τίτλο Stechi of technology. Στις 14/06/2016 η εταιρία αναπτύχθηκε και εμπλούτισε τη γκάμα των προϊόντων της για το λόγο αυτό άλλαξε έδρα σε μεγαλύτερο κατάστημα στη διεύθυνση Ποσειδώνος 49 Ηλιούπολη. Στις 07/06/2018 μετασχηματίστηκε η ατομική σε ΙΚΕ με την επωνυμία Α. Αντωνοπούλου ΙΚΕ και ΑΦΜ 800996962. Ο μετασχηματισμός προκύπτει από το καταστατικό της εταιρίας μας που είναι δημοσιοποιημένος στη Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 146592401000. Η εταιρία δεν βρίσκεται υπό εκκαθάριση. Εγγυητικές εισφορές δεν υφίστανται. Το εταιρικό της κεφάλαιο ανέρχεται στις 230000 ευρώ.

Εξέλιξη και Προσαρμογή

Είμαστε μία σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα µε την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου. Αναζητούμε συνεχώς νέες πρακτικές , τεχνολογίες και υπηρεσίες με σκοπό να βελτιωθεί η απόδοσή μας , η αξιοπιστία μας και ο χρόνος απόκρισής μας για να μπορούμε να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία αγορών στους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό με πολυετή πείρα στο χώρο της πληροφορικής και ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των αναγκών κάθε πελάτη. Έχουμε συνεργασία με εκατοντάδες προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό για να μπορούμε να παρέχουμε ευρεία γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στο μέγιστο δυνατό βαθμό στις μη ιδανικές συνθήκες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια (όπως η πανδημία , οι παράλογες αυξήσεις τιμών στις μεταφορές , η έλλειψη ημιαγωγών , ο πόλεμος και ο πληθωρισμός.) Εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας για να μπορεί να ανταποκρίνεται με τον πιο επαγγελματικό τρόπο στη καθημερινή εργασία του.

Τομείς Δραστηριότητας

Κύριο αντικείμενό μας είναι η διάθεση ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού , λογισμικού , οικιακού εξοπλισμού , gadgets , ηλεκτρικών ειδών και ειδών τεχνολογίας στην ελληνική αγορά. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων, μιας και σε πολλά από αυτά είμαστε επίσημοι μεταπωλητές και παρέχουμε την υποστήριξή τους μέσω των επίσημων αντιπροσώπων στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή απευθείας μέσω του καταστήματός μας. Κάνουμε συνεχώς νέες συνεργασίες με επιπλέον προμηθευτές για να αυξήσουμε κι άλλο τη γκάμα των προϊόντων μας.Επίσημοι μεταπωλητές σε επώνυμα Brand:

κ.α

Φιλοσοφία

Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι ετοιμοπαράδοτα και άμεσα διαθέσιμα για αποστολή ή για παραλαβή από την έδρα μας. Η αμεσότητα στη διάθεση των προϊόντων σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και τους επιλεγμένους κατάλληλους συνεργάτες , μας βοηθούν να ξεχωρίσουμε από μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού ως προς την άμεση απόκριση στα αιτήματα ή στις παραγγελίες των πελατών μας είτε αφορά την παραλαβή τους από την έδρα μας είτε την αποστολή τους.Εκτελούμε άμεσα τις αποστολές των παραγγελιών και ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι σε 1-3 εργάσιμες ημέρες . Επίσης διαθέτουμε την υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης για απόσταση έως 10 χλμ , ενώ για αυθημερόν παραδόσεις σε μεγαλύτερες αποστάσεις μπορεί να υπάρξει δυνατότητα να πραγματοποιηθούν κατόπιν συνεννοήσεως.

Υποστηρίζουμε τους περισσότερους τρόπους πληρωμής , άτοκες ή έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα , απομακρυσμένες πληρωμές με email και σύντομα σκοπεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας περισσότερες δυνατότητες.

Εμφανιζόμαστε στα περισσότερα sites σύγκρισης τιμών και οι αξιολογήσεις μας σε αυτά τα site και στη Google είναι πολύ θετικές και οι πελάτες μας ξεχωρίζουν για την έγκαιρη παραλαβή των παραγγελιών τους , τη φιλική εξυπηρέτηση , το καταρτισμένο προσωπικό και τη προσεγμένη συσκευασία.

Οι πωλήσεις μας προέρχονται από το φυσικό μας κατάστημα και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Stechi.gr και περίπου οι μισοί πελάτες επιλέγουν να παραλάβουν απευθείας από την έδρα μας και οι υπόλοιποι να τους τα αποστείλουμε. Κάνουμε πωλήσεις λιανικής αλλά και χονδρικής σε εταιρίες. Οι πωλήσεις χονδρικής σε προϊόντα που αφορούν το άρθρο 39α γίνονται με μεγάλη ευκολία σε αντίθεση με πολλούς ανταγωνιστές που δεν τις υποστηρίζουν. Το επόμενο διάστημα θέλουμε να αυτοματοποιήσουμε κι άλλο τις διαδικασίες μας για να γίνουμε ακόμη πιο αποδοτικοί και να ελαχιστοποιήσουμε τυχόν λάθη.

Η εμπειρία των στελεχών της εταιρείας µας και η αξιοπιστία των προϊόντων που διαθέτουμε µας δίνουν τα εφόδια για την επιτυχή πορεία μας σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στόχοι Εξέλιξης

  • Αποστολή παραγγελιών και σε σημεία με lockers με μικρότερο κόστος και αυθημερόν παράδοση στην Αθήνα στη πλειοψηφία αυτών των αποστολών.
  • Δυνατότητα πληρωμής και με τα κυριότερα κρυπτό νομίσματα όπως τα Bitcoin, Ethereum κ.α.
  • Συνεργασία και με Marketplaces στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Συνεχής αναβάθμιση του site μας για να είναι πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό.