Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η Εταιρεία με την επωνυμία Α.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και το δ.τ. STECHI OF TECHNOLOGY που εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής (οδ. Ποσειδώνος αρ. 49), email: info@stechi.gr, τηλ.: 210 9962290, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, σας ενημερώνει ότι συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε, το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.stechi.gr είτε μεταγενέστερα, καθώς και όταν επισκέπτεστε ή συναλλάσσεστε με το φυσικό της κατάστημα, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 2016/679 και την εθνική νομοθεσία.


  1. Από ποιες πηγές συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η επιχείρηση μας συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από τις ακόλουθες πηγές:

Α. Από την επίσκεψή σας στο website www.stechi.gr

Β. Από την εγγραφή σας και τη δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.stechi.gr)

Γ. Από αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.stechi.gr)

Δ. Από την επίσκεψή σας στο φυσικό μας κατάστημα

Ε. Από τις συναλλαγές σας μέσω του φυσικού μας καταστήματος

ΣΤ. Από e-mail και άλλους τρόπους αλληλογραφίας και επικοινωνίας

Ζ. Από άλλες πηγές (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης)


  1. Ποια προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε;

Η επιχείρηση μας συλλέγει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που είναι απολύτως απαραίτητα και κατάλληλα για τον σκοπό που προορίζονται και που εσείς μας παρέχετε. Αυτά είναι:

Α. Δεδομένα ταυτοποίησης: όνομα και επώνυμο.

B. Δεδομένα ταυτοποίησης κατά την είσοδο στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος (login information): ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (e-mail) και κωδικό πρόσβασης (password).

Γ. Δεδομένα επικοινωνίας: διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση (διεύθυνση, Τ.Κ., πόλη, νομός, χώρα) και το τηλέφωνο (σταθερό ή / και κινητό).

Δ. Δεδομένα αγορών: στοιχεία προηγούμενων αγορών σας από εμάς (είτε στο φυσικό είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα) και πληροφορίες πληρωμής (τον τρόπο με τον οποίο πληρώσατε).

Ε. Δεδομένα αγοραστικών ενδιαφερόντων: στοιχεία από το πεδίο «Λίστα Επιθυμιών» (wish list) – «καλάθι αγορών» του λογαριασμού σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΣΤ. Τεχνικές πληροφορίες για τον Η/Υ ή τη φορητή συσκευή: πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, όπως η Internet Protocol address (IP), το λειτουργικό σύστημα και ο τύπος (και έκδοση) περιηγητή / φυλλομετρητή (browser).

Ζ. Στατιστικά Στοιχεία επισκεψιμότητας και χρήσης ιστοσελίδων: πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην Πολιτική cookies.

H. Πληροφορίες κοινωνικών δικτύων: πληροφορίες που διαμοιράζεστε δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα (σχόλια, κριτικές, ερωτήσεις κλπ.) ή πληροφορίες που είναι μέρος του προφίλ σας σε κοινωνικό δίκτυο (π.χ. Facebook) και του επιτρέπετε να διαμοιραστεί με εμάς (όνομα χρήστη, e-mail, φύλο, ημερομηνία γέννησης, πόλη διαμονής, φωτογραφία προφίλ κλπ.)

Σχετικά με τα Στοιχεία Πιστωτικών Καρτών:

Κατά την πώληση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν συλλέγουμε τα στοιχεία των χρεωστικών / πιστωτικών καρτών. Κατά την πληρωμή μέσω κάρτας ανακατευθύνεστε σε περιβάλλον τραπεζικού ιδρύματος, το οποίο καταγράφει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας (αριθμός πιστωτικής, όνομα κατόχου, ημερομηνία λήξης) για όσο διάστημα διαρκεί η διαδικασία της συναλλαγής. Τα δεδομένα που αφορούν στα στοιχεία καρτών μεταφέρονται κρυπτογραφημένα. Η κρυπτογράφηση γίνεται μέσω του πρωτοκόλλου SSL που είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως και το οποίο κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που καταχωρείτε.


  1. Για ποιους σκοπούς και για ποιους λόγους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Α. Για τη διαχείριση της πώλησης των προϊόντων μας, την εκτέλεση της παραγγελίας και την ολοκλήρωσή της: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, για τη δημιουργία και πρόσβαση λογαριασμού χρήστη στην περίπτωση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή καρτέλας πελάτη στην περίπτωση φυσικού καταστήματος για την διαχείριση / περαίωση της πώληση των προϊόντων μας, για την επικοινωνία με εσάς και ενημέρωση σας σχετικά με τη διαθεσιμότητα προϊόντων και την εξέλιξη παραγγελίας σας, την εκτέλεση της παραγγελίας σας, την αποστολή των προϊόντων, τη διαχείριση των οφειλών σας προς εμάς, την πραγματοποίηση επιστροφών και την παροχή εγγυήσεων και για την αποστολή των προϊόντων μας σε εσάς.

Η νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας, είναι η εκτέλεση της σύμβασης πωλήσεως.

Β. Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, για την διαχείριση των εν γένει αιτημάτων σας επικοινωνίας, την τεχνική υποστήριξη και την αντικατάσταση προϊόντων, την εκπλήρωση της πολιτικής παροχής εξυπηρέτησης μετά την ολοκλήρωση της πώλησης (after sales customer care).

Η νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας είναι η εκτέλεση της σύμβασης πωλήσεως και η νομική υποχρέωση.

Γ. Για τη συμμόρφωση μας με το ισχύον νομικό καθεστώς: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη συμμόρφωσή μας με την ισχύουσα νομοθεσία (φορολογική νομοθεσία, οδηγία για το ηλεκτρονικό εμπόριο), για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και των περιουσιακών δικαιωμάτων δικών σας και της εταιρείας μας από κακόβουλους τρίτους και παράνομες δραστηριότητες.

Η νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας είναι η έννομη υποχρέωση και το έννομο συμφέρον.

Δ. Για λόγους διαφήμισης της εταιρείας μας και των προϊόντων: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών μας, την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter) για προϊόντα και υπηρεσίες μας μέσω e-mail, διαδικτύου, sms, cross platform messaging apps, apps και μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν νέα προϊόντα και προσφορές.

Η νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σας και το έννομο συμφέρον.

Ε. Για σκοπούς έρευνας, ανάλυσης της αγοράς: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για επιχειρησιακούς σκοπούς που σχετίζονται με την ανάλυση των πωλήσεων ή των προτιμήσεων, την αποδοτικότητα της διαφήμισης, την ανάπτυξη / βελτίωση της επιχείρησης μας, καθώς και την έρευνα της ικανοποίησης των πελατών και τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας που σας παρέχουμε.

Η νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σας και το έννομο συμφέρον.


  1. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων;

Α. Οι υπάλληλοι της Εταιρείας οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την διεκπεραίωση και ολοκλήρωση της συμβατικής υποχρεώσεώς μας προς εσάς (πώληση), καθώς και των υποχρεώσεων που επιβάλλονται από́ το νόμο.

Β. Τραπεζικά / Πιστωτικά́ ιδρύματα, με έδρα την Ελλάδα, τα οποία εξουσιοδοτείτε να πραγματοποιήσουν την πληρωμή της παραγγελίας σας προς εμάς.

Γ. Τρίτοι που παρέχουν υπηρεσίες ταχυμεταφορών / ταχυδρομείου (courier), με σκοπό να μεταφέρουν την παραγγελία στο χώρο σας ή να την επιστρέψουν σε εμάς.

Δ. Τρίτοι που παρέχουν λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, με σκοπό την εκπλήρωση των φορολογικών μας υποχρεώσεων.

Ε. Τρίτοι που παρέχουν τεχνική υποστήριξη (service) σε προϊόντα που αγοράσατε από εμάς.

ΣΤ. Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας, όπως εταιρείες που φροντίζουν για τη φιλοξενία, τη διαχείριση, την ασφάλεια και συντήρηση των δεδομένων σας, εταιρείες που διαχειρίζονται και φιλοξενούν την ιστοσελίδα μας, φιλοξενούν τους λογαριασμούς των χρηστών και εν γένει ασχολούνται με την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, εταιρείες που αναλαμβάνουν τη διανομή ενημερωτικών δελτίων (newsletter), καθώς και τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών που ασχολούνται με την έρευνα αγοράς και την ανάλυση δεδομένων.

Ζ. Τρίτοι φορείς στους οποίους υποχρεωνόμαστε βάσει εισαγγελικών παραγγελιών, δικαστικών αποφάσεων και ισχυόντων εν γένει νόμων με σκοπό την προστασία εννόμων συμφερόντων προσώπων ή του Δημοσίου ή σε περιπτώσεις έρευνας και αποτροπής παρανόμων πράξεων.

Η. Τρίτοι στους οποίους η διαβίβαση είναι απαραίτητη για την άσκηση νομικών αξιώσεων ή για την υπεράσπιση δικαιωμάτων της Εταιρείας.

Θ. Λοιποί τρίτοι σε περίπτωση που εσείς έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.


  1. Πως προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Εταιρεία εφαρμόζει κατάλληλα φυσικά, ηλεκτρονικά, οργανωτικά και τεχνικά μέτρα κατά τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τα οποία εξασφαλίζουν την ασφάλειά τους, τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας τους και ελαχιστοποιούν (δεν αποκλείουν) την τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή́, την τυχαία απώλεια, την αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.

Επιπροσθέτως προστατεύουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια της μετάδοσης τους προς εμάς χρησιμοποιώντας μέθοδο κρυπτογράφησης που παρέχει το πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL).


  1. Διαβιβάζονται προς τρίτες χώρες τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε αποθηκεύονται στην Ελλάδα. Εντούτοις, σε περίπτωση που χρειαστεί να διαβιβάσουμε και να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας σε άλλη χώρα ελέγχουμε αν διασφαλίζεται επαρκές επίπεδο προστασίας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή́ από́ την τρίτη αυτή χώρα, ή έχουν παρασχεθεί κατάλληλες εγγυήσεις για την επεξεργασία τους από́ τον αποδέκτη, με βάση το νόμο ή ο αποδέκτης έχει υιοθετήσει τους Ευρωπαϊκούς δεσμευτικούς κανόνες ή τηρεί την Ασπίδα Προστασίας (Privacy Shield) μεταξύ Ε.Ε.- Η.Π.Α. και Ελβετίας – Η.Π.Α.


  1. Σχετικά με διαφημίσεις τρίτων και υπερσυνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιλαμβάνει διαφημίσεις τρίτων ή / και υπερσυνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες ή εφαρμογές. Οι ανωτέρω τρίτοι μπορεί να συλλέγουν και να καταχωρούν πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενο τους, τις ιστοσελίδες τους ή τις εφαρμογές τους, με οποιοδήποτε τρόπο.


  1. Για πόσο χρονικό διάστημα τηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρεία μας (στην ιστοσελίδα ή καρτέλα πελάτη) και για όσο χρονικό διάστημα εν γένει απαιτείται για να εκπληρώσουμε σκοπούς που αναφέρονται σε αυτή την πολιτική απορρήτου.

Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που η επεξεργασία τους έχει σκοπό την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης, τα δεδομένα αυτά τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που η επεξεργασία τους έχει σκοπό τη συμμόρφωσή μας με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία (π.χ. φορολογική νομοθεσία), τα δεδομένα αυτά τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.

Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που η επεξεργασία τους έχει σκοπό την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, τα δεδομένα αυτά τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας.

Γενικά τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τη φορολογική νομοθεσία, το νόμο για το ηλεκτρονικό και φυσικό εμπόριο και τον Α.Κ. (μέγιστο διάστημα 20 έτη). Ο χρόνος τήρησης των δεδομένων θα μειώνεται ή θα αυξάνεται ανάλογα, σε περίπτωση που προβλέπεται μικρότερος ή μεγαλύτερος χρόνος τήρησης των δεδομένων σας από́ το νομό ή από κανονιστικές πράξεις.


  1. Σε ποια προσωπικά δεδομένα έχετε πρόσβαση;

Έχετε πρόσβαση στο ονοματεπώνυμό σας, στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, στην ταχυδρομική διεύθυνσή σας, στο τηλέφωνό σας, στον κωδικό πρόσβασης (password), σε δεδομένα προηγούμενων αγορών και πληροφορίες πληρωμής, στη «Λίστα Επιθυμιών», στο «καλάθι αγορών», στους «πόντους ανταμοιβής», στις «επιστροφές» προϊόντων.

Σε όλα δηλαδή τα δεδομένα που εσείς μας έχετε ήδη παραχωρήσει και βρίσκονται και στην ενότητα του «λογαριασμού» σας της ιστοσελίδα μας, καθώς και σε όλα τα δεδομένα που μας παραχωρήστε κατά τη συναλλαγή με το φυσικό μας κατάστημα, αρχείο των οποίων μπορείτε να λάβετε κατόπιν αιτήματός σας.


  1. Τι δικαιώματα έχετε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Α. Δικαίωμα πρόσβασης. Μπορείτε να γνωρίζετε τις κατηγορίες των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούμε και επεξεργαζόμαστε, την προέλευσή τους, τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών, τις κατηγορίες των αποδεκτών τους, τον χρόνο τήρησής τους, καθώς και τα σχετικά σας δικαιώματα.

Β. Δικαίωμα διόρθωσης. Μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωση ή/και τη συμπλήρωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, ώστε να είναι πλήρη και ακριβή́.

Γ. Δικαίωμα περιορισμού́. Μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Δ. Δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης. Μπορείτε να εναντιωθείτε σε οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούμε.

Ε. Δικαίωμα στη λήθη. Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή́ των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούμε, σε περίπτωση όμως που η συγκατάθεση σας για την τήρησή τους από εμάς είναι η μόνη νόμιμη βάση.

ΣΤ. Δικαίωμα φορητότητας. Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε τα δεδομένα σας σε αναγνώσιμη μορφή ή τη μεταφορά των δεδομένων σας από́ εμάς, σε οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Η Εταιρεία μας έχει σε κάθε περίπτωση δικαίωμα να αρνηθεί το αίτημά σας για περιορισμό́ της επεξεργασίας ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων εάν η επεξεργασία ή η τήρηση των δεδομένων είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νόμιμων δικαιωμάτων της ή την εκπλήρωση υποχρεώσεων της.

Η άσκηση του δικαιώματος στη φορητότητα δεν συνεπάγεται τη διαγραφή́ των δεδομένων από́ τα αρχεία μας.

Η άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων ενεργεί για το μέλλον και δεν αφορά σε ήδη εκτελεσθείσα επεξεργασία δεδομένων.

Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική́ αρχή́ εφόσον θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα γίνεται κατά παράβαση της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dpa.gr.


  1. Πως μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;

Κάθε αίτημά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και την άσκηση των δικαιωμάτων σας πρέπει να απευθύνεται εγγράφως και να αποστέλλεται ταχυδρομικώς προς: «Α.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, υπ’ όψη Υπευθύνου Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων» Ηλιούπολη Αττικής οδ. Ποσειδώνος αρ. 49, Τ.Κ. 16345, είτε στην ηλεκτρονική́ διεύθυνση info@stechi.gr, είτε να παραδίδεται στο φυσικό μας κατάστημα.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή́ προσπάθεια να απαντηθεί το αίτημά σας εντός τριάντα (30) ημέρων από́ την υποβολή́. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί για εξήντα (60) επιπλέον ημέρες, εφόσον αυτό́ κριθεί αναγκαίο λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Θα σας ενημερώσουμε σε κάθε περίπτωση που χρειαστεί παράταση της προθεσμίας εντός τριάντα (30) ημέρων.

Η ανωτέρω υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Σε περίπτωση ωστόσο που τα αιτήματα του πελάτη είναι προδήλως αβάσιμα, υπερβολικά́ ή επαναλαμβανόμενα, δύναται είτε να επιβληθεί στον πελάτη η καταβολή́ εύλογου τέλους, ενημερώνοντας τον σχετικά, είτε να αρνηθούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα/στα αιτήματά του.


  1. Πραγματοποιείται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων;

Με τον όρο «αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων» νοείται κάθε επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, με την οποία αξιολογούνται προσωπικές πτυχές που αφορούν αποκλειστικά το υποκείμενο (φυσικό πρόσωπο), η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα έναντι του προσώπου αυτού και λαμβάνει χώρα για την εκτέλεση κάποιου σκοπού (λήψη απόφασης).

Με τον όρο «κατάρτιση προφίλ» νοείται οποιαδήποτε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συνίσταται στη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών ενός φυσικού προσώπου, ιδίως για την ανάλυση ή την πρόβλεψη πτυχών που αφορούν την απόδοση στην εργασία, την οικονομική κατάσταση, την υγεία, τις προσωπικές προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, την αξιοπιστία, τη συμπεριφορά, τη θέση ή τις μετακινήσεις του εν λόγω φυσικού προσώπου.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν πραγματοποιείται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, ούτε

κατάρτιση προφίλ βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεως «cookies» της ιστοσελίδας μας (δείτε Κεφ. 13 cookies), η οποία γίνεται μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας.


  1. Σχετικά με τα cookies , log files και παρόμοιες τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε cookies τα οποία αποθηκεύουν πληροφορίες για το χρήστη της ιστοσελίδας μας, με σκοπό τόσο τη βελτίωση της λειτουργικότητα της, όσο και για μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία περιήγησης στην ιστοσελίδα μας και παροχής των υπηρεσιών μας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα cookies, ποια χρησιμοποιούμε και τους σκοπούς χρήσης τους, καθώς και πως να τα παραμετροποιείτε τις ρυθμίσεις τους, διαβάστε την
Πολιτική Cookies.

Επιπροσθέτως συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με στατιστικές πληροφορίες περιήγησης στην ιστοσελίδα μας και τους τρόπους επικοινωνίας, μεταξύ αυτής και τρίτων υπολογιστικών προγραμμάτων και λογισμικών. Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται αυτοματοποιημένα μέσω των log files και παρόμοιων τεχνολογιών. Τα log files μπορούμε να πούμε συνοπτικά ότι, κρατούν ένα αρχείο γεγονότων, δραστηριοτήτων, μηνυμάτων και επικοινωνίας μεταξύ διαφόρων λογισμικών επικοινωνίας και του λειτουργικού συστήματος.

Αυτές οι καταχωρήσεις μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε τεχνικά προβλήματα και να συντηρούμε την απόδοση και την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας.


  1. Επιτρέπεται σε παιδιά να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα;

Δεν επιτρέπουμε σε παιδιά κάτω των 16 ετών να δημιουργούν λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να αγοράζουν προϊόντα από εμάς. Αν είστε κάτω των 16 ετών θα χρειαστούμε τη συγκατάθεση του γονέα σας ή αυτού που ασκεί την γονική μέριμνα / επιτροπεία.


  1. Ποιο είναι το Εφαρμοστέο Δίκαιο;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 2016/679, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Αρμόδια δικαστήρια για την εφαρμογή και ερμηνεία της παρούσης, καθώς και οιαδήποτε διαφορά ανακύψει σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.


Η εταιρεία με την επωνυμία «Α.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και το δ.τ. STECHI OF TECHNOLOGY με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πολίτική της για την προστασία δεδομένων και στο πλαίσιο του εκάστοτε ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού́ πλαισίου, ενδέχεται να αναθεωρεί ή τροποποιεί την παρούσα, η οποία επικαιροποιημένη θα βρίσκεται πάντοτε διαθέσιμη στην ιστοσελίδα (www.stechi.gr), πριν λάβουν χώρα οι αλλαγές στον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Loading...